Do You Have A Construction Project We Can Help With?

Get a free quote

Vi bistår ofte entreprenører, utviklere og privatpersoner i tidligfase. Dette kan være alt fra fradeling av tomter fra eksisterende boliger, ombygninger av eksisterende bygninger, boligtomter, næringstomter og leilighetsprosjekter.

I tidligfase avklarer vi gjerne hva som vil være mulig utnyttelse av tomter og bygninger. Ofte kombineres dette med en vurdering av en optimal byggemetode for et økonomisk og effektivt prosjekt.

For boliger og mindre næringsprosjekter så leverer vi de fleste prosjekteringstjenester. Vi innvolveres gjerne tidlig i prosjektene for å avklare nødvendig prosjektering og tilpasning for et optimalt byggeprosjekt.

Ved større prosjekter har vi også gode samarbeidspartnere innenfor alle fagområder. Dette gjør at vi kan bidra til en komplett prosjekteringsprosess.

Vi utfører alle typer byggesøknader for både mindre og større prosjekter.

For prosjekter hvor det er arbeidsplasser innvolvert bistår vi også med søknad om arbeidstilsynets samtykke.

Til alle våre prosjekter benytter vi moderne tegneprogrammer. Dette gjør at vi kan tilby alt fra skisseprosjekter, 3d illustrasjoner og ferdige byggetegninger både effektivt og med høy kvalitet.

Om du går med planer om alt fra garasje til nærings og leilighetsprosjekter så ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Enten kombinert med en av våre andre tjenester eller for seg selv så tilbyr vi prosjektledelse, prosjekteringsledelse og rollen om byggherrens representant.

Vi har erfaring fra alle type prosjekter og kontraktsformer.

Gjennom et godt samarbeid mellom byggherre, prosjekterende og utførende sikrer vi leveransen er i tråd med byggherrens behov og ønsker.

Trusted Partners

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco.

LONDON OFFICE
  • 1600 Amphitheatre Parkway
    London WC1 1BA

  • 1.800.458.556

  • Mon – Sat . 9.00 – 18.00

Get A Quote Today

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas.

[contact-form-7 404 "Ikke funnet"]